ZAKELIJK TELEVISIE VAN PLINQ

Maximale keuzevrijheid

Postcode check

Bekijk wat PLINQ zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen

TV zoals u wenst

Of u nu een gedreven ZZP’er of MKB-er bent die op zoek is naar betaalbare en flexibele televisieopties, of een eigenaar van een horecabedrijf of vakantiepark, PLINQ zakelijk heeft de beste TV oplossing voor u.

Breidt uw internetabonnement eenvoudig uit met standaard TV of laat u adviseren over de mogelijkheden van maatwerk TV op uw locatie.

De garanties van PLINQ zakelijk

Met meer dan 20 jaar aan toegewijde ervaring als internetprovider, begrijpen we bij PLINQ zakelijk de specifieke behoeften van bedrijven. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om betrouwbare zakelijke oplossingen te bieden.

Kiest u voor PLINQ zakelijk, dan wordt altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers, die onze producten en diensten door en door kennen. Zo heeft u als ondernemer altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

PLINQ zakelijk is gekoppeld met alle grote landelijke netwerkpartijen en een groot scala aan lokale aanbieders. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland diensten aanbieden.

Al onze zakelijke diensten leveren wij volledig vanuit eigen beheer. Hierdoor leveren wij maatwerk en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo helpen wij u altijd aan een pakket dat het beste bij uw onderneming past!

Gewoon in één pakket.

Beleef TV zoals thuis

Kies voor TV van PLINQ zakelijk en beleef het plezier van maximale keuzevrijheid. Krijg standaard:

Ontdek alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Zakelijke TV op maat

PLINQ zakelijk heeft jarenlange ervaring met maatwerk TV oplossingen voor horeca, recreatieparken of zorginstellingen. Wij denken graag met u mee over bijvoorbeeld:

 

Ontdek alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Gewoon in één pakket.

Andere ondernemers gingen u voor. Lees hun ervaring.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768440. Mailen kan altijd naar klantenservice@plinq.nl.

Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.