ZAKELIJK TELEFONIE VAN PLINQ

Ervaar maatwerk

Postcode check

Bekijk wat PLINQ zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen

Ga voor gemak en flexibiliteit

Geen onderneming is hetzelfde. Daarom bieden wij bij PLINQ zakelijk flexibele oplossingen voor uw telefonische bereikbaarheid. Kies voor een standaardoplossing of laat u adviseren over de voordelen van een virtuele telefooncentrale.

De garanties van PLINQ zakelijk

Met meer dan 20 jaar aan toegewijde ervaring als internetprovider, begrijpen we bij PLINQ zakelijk de specifieke behoeften van bedrijven. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om betrouwbare zakelijke oplossingen te bieden.

Kiest u voor PLINQ zakelijk, dan wordt altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers, die onze producten en diensten door en door kennen. Zo heeft u als ondernemer altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

PLINQ zakelijk is gekoppeld met alle grote landelijke netwerkpartijen en een groot scala aan lokale aanbieders. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland diensten aanbieden.

Al onze zakelijke diensten leveren wij volledig vanuit eigen beheer. Hierdoor leveren wij maatwerk en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo helpen wij u altijd aan een pakket dat het beste bij uw onderneming past!

Gewoon in één pakket.

Standaard telefonie

Breidt uw internetabonnement uit met standaard telefonie en krijg:

Professionele bereikbaarheid dankzij:

Download tot 1 Gbit/s
Upload tot 1 Gbit/s

Geavanceerde telefonie

Zoekt u als ondernemer meer zakelijk gemak? Kies dan voor de geavanceerde telefonieoplossingen en ervaar de voordelen van:
 
Iedere onderneming heeft haar eigen wensen. Onze accountmanagers helpen u graag aan een passende oplossing.
 

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768440. Mailen kan altijd naar klantenservice@plinq.nl.

Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.