ZAKELIJK INTERNET VAN PLINQ

Snel en stabiel internet voor ondernemers

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Zakelijk internet

Kiest u voor zakelijk internet van PLINQ dan kiest u voor stabiliteit en flexibiliteit. Doe onze postcodecheck en kijk welke bandbreedte wij kunnen aanbieden op uw adres. Zakelijk internet is er voor kleine en grote ondernemers.

Televisie.

WIlt u als ondernemer ook TV in uw abonnement? Dit is mogelijk met zakelijk TV van PLINQ. Zo kunt u zakelijk internet combineren met TV voor thuis of op kantoor. Met TV op maat bieden wij ook TV oplossingen voor vakantieparken, horeca of hospitality.

Telefonie.

Zakelijk telefonie van PLINQ betekent maximale bereikbaarheid en professionele bereikbaarheid met een vaste telefoonlijn. U kunt gebruik maken van meerdere gesprekskanalen.

Maximale keuzevrijheid

Als ondernemer wilt u flexibel zijn. Uw internet, telefonie of TV wens dient te passen bij uw bedrijfsactiviteiten.

Kiest u voor zakelijk internet van PLINQ dan krijgt u maximale keuzevrijheid. Internet vormt de basis van uw abonnement. U kunt dit eenvoudig uitbreiden met één van onze zakelijke telefonie of TV oplossingen.

Onze pakketten zijn schaalbaar. Tussentijds past u dus eenvoudig uw abonnement aan.

Snel en stabiel, goede bereikbaarheid
en maximale keuzevrijheid heel gewoon bij PLINQ.

Zakelijk internet van PLINQ is snel en stabiel. Zodat uw onderneming op rolletjes blijft lopen.

Als er glasvezel beschikbaar is krijgt u van ons altijd zakelijk internet via glasvezel.

Als zakelijke klant heeft u bij PLINQ uw eigen aanspreekpunt. Onze klantenservice hebben wij in eigen huis, goede bereikbaarheid dus.

Breid uw zakelijk internet eenvoudig uit met zakelijke telefonie of TV voor thuis of aan de zaak. Alle opties zijn maandelijks aan- of uit te zetten.

Televisie voor thuis of aan de zaak

Zakelijk internet van PLINQ combineert u eenvoudig met TV voor thuis of aan de zaak.

Bekijk één van de vele zenders uit ons ruime zenderaanbod op TV, tablet of smartphone. Kies tevens voor één van onze premiumpakketten zoals ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal of Film1. 

Bent u ondernemer in de recreatie/hospitality neemt dan contact op met één van onze accountmanagers voor een zakelijke TV oplossing op maat.

 

Supersnel zakelijk
internet

Download tot 1 Gbit/s
Upload tot 1 Gbit/s

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768440. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.