PLINQ ZAKELIJK

Altijd een pakket dat past bij uw onderneming

Postcode check

Bekijk wat PLINQ zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen

Internet

Snel, stabiel en betrouwbaar! Ontdek de voordelen van glasvezel internet bij PLINQ zakelijk, speciaal voor kleine ondernemingen en MKB-bedrijven. Met onze veelzijdige opties is er altijd een keuze die het beste bij uw onderneming past. Of het nu gaat om een eigen router of back-up internet, u bent altijd verzekerd van het beste internet op uw zakelijke adres. Voer de postcode-check uit en ontdek snel de beste oplossing!

Televisie

Ga voor maximale keuzevrijheid met een TV oplossing van PLINQ zakelijk. Zorg dat uw klanten TV ervaren zoals thuis of combineer zakelijk internet eenvoudig met TV voor thuis.
Ook voor vakantieparken en horeca leveren wij TV oplossing naar wens.
Met TV van PLINQ zakelijk heeft u alle diensten onder één dak. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw onderneming.

Telefonie

Telefonie van PLINQ zakelijk bevat alles wat u nodig heeft voor uw onderneming.
Zo krijgt u standaard twee gesprekskanalen met nummerbehoud en functies zoals doorschakelen en voicemail.
Daarnaast adviseren onze accountmanagers u graag over de maatwerkoplossingen van bijvoorbeeld een telefooncentrale in de cloud of de aanschaf van telefoontoestellen.

De garanties van PLINQ zakelijk

Met meer dan 20 jaar aan toegewijde ervaring als internetprovider, begrijpen we bij PLINQ zakelijk de specifieke behoeften van bedrijven. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om betrouwbare zakelijke oplossingen te bieden.

Kiest u voor PLINQ zakelijk, dan wordt altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers, die onze producten en diensten door en door kennen. Zo heeft u als ondernemer altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

PLINQ zakelijk is gekoppeld met alle grote landelijke netwerkpartijen en een groot scala aan lokale aanbieders. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland diensten aanbieden.

Al onze zakelijke diensten leveren wij volledig vanuit eigen beheer. Hierdoor leveren wij maatwerk en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo helpen wij u altijd aan een pakket dat het beste bij uw onderneming past!

Supersnel zakelijk
internet

Download tot 1 Gbit/s
Upload tot 1 Gbit/s

Persoonlijk en toegewijd

Persoonlijke aandacht is onze kracht. Bij PLINQ zakelijk begrijpen wij dat elke ondernemer snel geholpen wil worden. Daarom profiteert u bij ons van minimale wachttijden en een persoonlijk aanspreekpunt.

Kies voor PLINQ en ervaar de voordelen van een internetprovider die de zakelijke behoeften begrijpt en zich inzet voor service op maat. 

Mogelijkheden voor back-up

Met PLINQ zakelijk bent u altijd gegarandeerd van toegang tot het internet met onze back-up oplossingen.

Met onze back-up internet beschikt u over  een AVM router die bij een eventuele onderbreking van uw verbinding eenvoudig overschakelt naar 4G. Zo zorgt u dat uw onderneming altijd online is en voorkomt u  de consequenties van een tijdelijke internetstoring.

De back-up internet oplossingen van PLINQ zijn eenvoudig te implementeren en betaalbaar voor iedere ondernemer.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768440. Mailen kan altijd naar klantenservice@plinq.nl.

Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuws & inspiratie