ZAKELIJKE BACK-UP VAN PLINQ

Altijd toegang tot het internet

Postcode check

Bekijk wat PLINQ zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen

Onze back-up internet oplossingen

Met PLINQ zakelijk bent u altijd gegarandeerd van toegang tot het internet met onze back-up oplossingen.

Met onze back-up internet beschikt u over een AVM router die bij een eventuele onderbreking van uw verbinding eenvoudig overschakelt naar 4G. Zo zorgt u dat uw onderneming altijd online is en voorkomt u de consequenties van een tijdelijke internetstoring.

De back-up internet oplossingen van PLINQ zijn eenvoudig te implementeren en betaalbaar voor iedere ondernemer. U schaft namelijk al een AVM FritzBox LTE router aan vanaf €206,- excl. BTW. Deze back-up router kunt u eenvoudig voorzien van een back-up SIM oplossing van PLINQ of een simkaart van iedere willekeurige mobiele aanbieder.

De garanties van PLINQ zakelijk

Met meer dan 20 jaar aan toegewijde ervaring als internetprovider, begrijpen we bij PLINQ zakelijk de specifieke behoeften van bedrijven. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om betrouwbare zakelijke oplossingen te bieden.

Kiest u voor PLINQ zakelijk, dan wordt altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers, die onze producten en diensten door en door kennen. Zo heeft u als ondernemer altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

PLINQ zakelijk is gekoppeld met alle grote landelijke netwerkpartijen en een groot scala aan lokale aanbieders. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland diensten aanbieden.

Al onze zakelijke diensten leveren wij volledig vanuit eigen beheer. Hierdoor leveren wij maatwerk en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo helpen wij u altijd aan een pakket dat het beste bij uw onderneming past!

Specificaties FRITZ!Box 6890 LTE

Sluit een abonnement af en geniet van: De FRITZ!Box 6890 LTE brengt highspeed-internet via het mobiele netwerk. Hoe goed of slecht je netwerkontvangst ook is – de 6890 zorgt steeds voor optimale snelheid, van UMTS tot LTE. Ook op de DSL of glasvezel-aansluiting kun je de 6890 gebruiken; LTE dient hier als fallback, als de DSL of glasvezel-verbinding even blijft hangen. Video-on-demand, muziekstreaming en IP-TV worden dankzij gigabit-LAN en razendsnelle WiFi op twee frequentiebanden aan topsnelheid in het thuisnetwerk verspreid.

Specificaties:

4G back-up oplossing

Kies voor de PLINQ 4G back-up SIM oplossing als u verzekerd wil zijn van een continue verbinding met internet. Zo bent u verzekerd tegen onverwacht uitval van uw internetverbinding bij storing of werkzaamheden.

De 4G SIM Back-up oplossing van PLINQ wordt aangeboden via het betrouwbare 4G data netwerk van Odido en heeft dekking in heel Nederland. Onze 4G sim Back-up oplossing bevat uitsluitend data en is dus niet geschikt voor telefonie.
Voor slechts €15,00 per maand bent u altijd verzekerd van een 4G back-up die uw internetverbinding overneemt bij (kortstondige) onderbreking.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768440. Mailen kan altijd naar klantenservice@plinq.nl.

Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.