Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Verenigingsactie: steun uw lokale vereniging!

 

Bij PLINQ zijn we verheugd aan te kondigen dat de Verenigingsactie van start is gegaan in samenwerking met HSLnet. Gezamenlijk doneren wij bij elk nieuw afgesloten glasvezelabonnement €150,- aan een vereniging naar keuze binnen de gemeente Heeze-Leende.

 

Wilt u uw lokale vereniging een steuntje in de rug geven? Sluit  dan tussen 1 maart en 30 april 2024 een glasvezel abonnement af.

 

Hoe werkt het?

1. Tijdens de actieperiode (van 1 maart tot 30 april 2024) sluit u een abonnement af via onze website. Vervolgens vult u dit deelnameformulier in, waarop alle deelnemende verenigingen vermeld staan. Zo kunt u gemakkelijk de vereniging kiezen waar u graag €150,- aan wilt schenken.

 

2. Na afloop van de actieperiode zullen wij alle aanmeldingen controleren en de bijdragen bij elkaar optellen. Voor elk nieuw lid op HSLnet ontvangt de gekozen vereniging €150,-.

 

 

Wilt u meer informatie over de voorwaarden van de actie? Kijk hier voor alle details van de verenigingsactie.

 

 

En dat is nog niet alles!

Naast de verenigingsactie hebben we nu een speciaal aanbod voor u! Kies voor een abonnement bij PLINQ en profiteer van;

 

1.  Gratis ESPN Compleet voor 12 maanden (t.w.v. €120,-)

2. Gratis installatie van onze ervaren monteur (t.w.v. €55,-).

 

Kijk hier onze dienstenaanbod.

 

Neem contact met ons op
Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten of de actie? Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via ons 
contactformulier op de website, bel ons op 088-7768444 of stuur een e-mail naar klantenservice@plinq.nl.

 

Doe nu mee aan de verenigingsactie, profiteer van ons aanbod en steun uw lokale gemeenschap!

 

 

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4