Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

De toekomst van analoge TV

PLINQ levert in tegenstelling tot veel andere providers in een groot aantal gebieden nog steeds analoge TV. Steeds meer rechthebbenden (eigenaren van TV signaal) in Nederland stoppen met de doorgifte van analoog signaal.

De reden hiervoor is dat HD-kwaliteit tegenwoordig de standaard is. De kosten voor doorgifte van SD of analoge kwaliteit wordt steeds hoger of technisch gezien onhaalbaar.

Gebieden (netwerken) waar wij nog analoge TV leveren zijn:

– HSLnet (Heeze-Leende, Sterksel)

– Weconnect Waalre

– GlaswebVenray

– Breedband Loosdrecht

– Dalfsen (kern)

– LVCnet (Land van Cuijk)

Eenvoudig over naar digitale TV

Heeft u momenteel  nog een TV toestel die uitsluitend analoge TV signaal ondersteund dan kan deze eenvoudig geschikt gemaakt worden voor digitale TV. Door eenmalig een digitale decoder aan te schaffen maakt u de TV geschikt voor ontvangst van digitale TV. Wanneer u een Ziggo gecertificeerde decoder aanschaft, geschikt voor DVB-C zal deze werken in combinatie met het signaal van PLINQ.

Vooraankondiging

Wanneer wij definitief over gaan tot het stoppen van analoge TV zullen wij klanten die dit treft persoonlijk informeren. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur met onze klantenservice via 088-7768444. 

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4