Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Themabijeenkomst WiFi – GlaswebVenray

 

Op zoek naar een verbeterde WiFi-ervaring voor thuis of op het werk? Ontdek de mogelijkheden tijdens onze exclusieve themabijeenkomst, georganiseerd door GlaswebVenray in samenwerking met AVM, bekend van Fritz!Box.

Laat u begeleiden door de WiFi-experts van AVM en verken de grenzen van WiFi. Leer het belang van optimale dekking begrijpen, ontvang waardevolle tips en trucs om je WiFi te optimaliseren en blijf op de hoogte van de nieuwste technologieën.

We gaan tevens dieper in op brandende vragen zoals: Hoe bereik ik volledige dekking in mijn woning? Hoe verleng ik WiFi naar mijn tuin? En hoe waarborg ik een veilige verbinding?
Na de centrale presentatie staan de experts van AVM klaar om individuele vragen te beantwoorden en zijn er demonstraties. Ook zijn verschillende providers, waaronder PLINQ aanwezig om je van dienst te zijn.

Waar: D’n Oesterham, Watermolenstraat 1, 5807 BJ OOSTRUM 

Wanneer: Donderdag 18 april 

Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur

Aanmelden: klik hier om u aan te melden.

Registreer je deelname vooraf en ontvang een gave goodiebag na afloop! 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

 

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4