Park Smalland

Recreatieaanbod Park Smalland

Breedband Loosdrecht beheert al jaren een eigen glasvezel netwerk op Park Smalland in Loosdrecht. Hierdoor kunnen bewoners op Park Smalland profiteren van snel en stabiel internet, TV of telefoon via het eigen netwerk. PLINQ is aanbieder van internet, telefonie en televisie via het netwerk van Breedband Loosdrecht.
 
Speciaal voor bewoners van Park Smalland hebben wij samen met Breedband Loosdrecht een recreatiepakket ontwikkeld. Tegen zeer gunstige tarieven kunnen bewoners gebruik maken van glasvezel internet. Zo heeft u al 100 Mbps glasvezel internet vanaf €17,50 per maand!
 
Seizoenscontact

Daarnaast is het mogelijk een seizoenscontract af te sluiten. U geniet van april tot oktober van onze diensten via het netwerk van Breedband Loosdrecht. Buiten het seizoen deactiveren wij onze diensten en hoeft u niks te betalen. Zodra het seizoen in April weer van start gaat activeren wij de diensten weer voor u. Wel zo gemakkelijk toch?

 

Wie jarig is trakteert!

 

PLINQ bestaat dit jaar 20 jaar. Wie jarig is trakteert! Kiest u momenteel voor de diensten van PLINQ op Park Smalland dan krijgt u naast een gratis monteur (t.w.v. €55,00) ook 12 maanden ESPN Compleet kado (t.w.v. €120,00). Let op: ESPN Compleet is alleen mogelijk i.c.m. TV van PLINQ.
 

Wilt u ons bereiken?

Bezoekadres:

PLINQ
Prins Hendrikstraat 9
7721 CZ Dalfsen

U bent van harte welkom op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur.

Contact:

Telefoon:            088-7768444

Email:                 klantenservice@plinq.nl

Aangepaste bereikbaarheid: