Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

PLINQ sponsort olie- en korenmolen Woldzigt

Mooi initiatief
Olie- en korenmolen Woldzigt uit Roderwolde is een oude molen gedateerd uit het jaar 1852. De vrijwilligers van de molen kregen een steeds grotere behoefte aan een stabiele internetverbinding. Voor, bijvoorbeeld, het doen van administratief werk is internet natuurlijk ontzettend handig.

PLINQ werd benaderd door de stichting met de vraag of wij iets konden betekenen voor de molen. Omdat Woldzigt een stichting is, is ze afhankelijk van giften en vrijwilligers. PLINQ vond het een mooi initiatief, dus besloot het bedrijf een internetverbinding als sponsoring aan te bieden.

Op dinsdag 22 maart is onze monteur, samen met twee medewerkers van de sales & marketing afdeling naar Roderwolde gereisd om de installatie te doen. Daar werden ze warm onthaald met koffie en gebak. Ze kregen een uitgebreide rondleiding en konden genieten van het mooie uitzicht.

Wat is Woldzigt?
Woldzigt is een olie- en korenmolen die twee verschillende processen binnen haar muren herbergt. Als oliemolen is zij er voor de productie van lijnolie. De afdeling vind je op de begane grond. Op de stellingzolder en de daarboven gelegen steenzolder is een complete uitrusting voor het malen van graan. De stichting zet haar deuren op voor verschillende activiteiten, zoals bruiloften en schoolreizen.

In de buurt
Tegenover de molen ligt de Schippershoaven. Dit is een kleine haven die gebruikt kan worden voor waterrecreatie. Verder ligt er een twaalf kilometer lange wandelroute in de omgeving. De route start in Roderwolde en is gratis af te halen bij de molen.

WhatsApp Image 2022-03-24 at 10.49.30 AM

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4