HET BESTE INTERNET, TELEVISIE EN TELEFONIE, GEWOON BIJ PLINQ

PLINQ sponsort olie- en korenmolen Woldzigt

Mooi initiatief
Olie- en korenmolen Woldzigt uit Roderwolde is een oude molen gedateerd uit het jaar 1852. De vrijwilligers van de molen kregen een steeds grotere behoefte aan een stabiele internetverbinding. Voor, bijvoorbeeld, het doen van administratief werk is internet natuurlijk ontzettend handig.

PLINQ werd benaderd door de stichting met de vraag of wij iets konden betekenen voor de molen. Omdat Woldzigt een stichting is, is ze afhankelijk van giften en vrijwilligers. PLINQ vond het een mooi initiatief, dus besloot het bedrijf een internetverbinding als sponsoring aan te bieden.

Op dinsdag 22 maart is onze monteur, samen met twee medewerkers van de sales & marketing afdeling naar Roderwolde gereisd om de installatie te doen. Daar werden ze warm onthaald met koffie en gebak. Ze kregen een uitgebreide rondleiding en konden genieten van het mooie uitzicht.

Wat is Woldzigt?
Woldzigt is een olie- en korenmolen die twee verschillende processen binnen haar muren herbergt. Als oliemolen is zij er voor de productie van lijnolie. De afdeling vind je op de begane grond. Op de stellingzolder en de daarboven gelegen steenzolder is een complete uitrusting voor het malen van graan. De stichting zet haar deuren op voor verschillende activiteiten, zoals bruiloften en schoolreizen.

In de buurt
Tegenover de molen ligt de Schippershoaven. Dit is een kleine haven die gebruikt kan worden voor waterrecreatie. Verder ligt er een twaalf kilometer lange wandelroute in de omgeving. De route start in Roderwolde en is gratis af te halen bij de molen.

WhatsApp Image 2022-03-24 at 10.49.30 AM

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Nieuws

PLINQ Loopfestijn Dalfsen

Na twee jaar afwezigheid zijn wij bij PLINQ blij dat het PLINQ Loopfestijn Dalfsen dit jaar doorgaat! Op drie september

Nieuws

Glasvezel in Salland

Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland is inmiddels vrijwel overal aangelegd! Toch is nog niet iedereen aangesloten. Nu aansluiten,

Nieuws

Aanleg glasvezel

De aanleg van glasvezel: Wat kunt u verwachten? De aanleg van glasvezel in Nederland gebeurt in hoog tempo. PLINQ is