Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

PLINQ op TikTok!

TikTok is inmiddels niet meer weg te denken uit de social media wereld. Als je TikTok niet (zakelijk) gebruikt, dan mis je iets. Althans, dat is de boodschap die experts afgeven. En terecht, want TikTok wordt in een korte tijd één van de belangrijkste social media-platforms. Daarom is PLINQ sinds kort, naast Instagram en LinkedIn, ook actief op TikTok. Hier plaatsen wij onder andere Do It Yourselfs, challenges, een kijkje achter de schermen en een make-over van onze vernieuwde winkel, de experienceroom.

Maar hoe verschilt TikTok van andere social media-platformen en waarom is het zo populair?

TikTok is een platform voor korte video’s, wat een grote verandering is ten opzichte van Instagram en Youtube. Daar zijn de video’s veel langer. De duur van TikTok video’s is perfect voor snelle én aandachttrekkende inhoud. Zo zijn de grote voordelen van TikTok onder andere:

Een groot publiek bereiken
Met meer dan 1 miljard maandelijkse actieve TikTok-gebruikers, valt er op TikTok zeker een publiek voor iedereen en elk bedrijf te vinden.

Interactie met onze klanten
TikTok is ideaal voor interactie met (potentiële) klanten. Op een laagdrempelige manier leren onze klanten PLINQ kennen en kunnen zij een kijkje achter de schermen nemen.

Promoten van producten & diensten
Ten slotte dient TikTok natuurlijk perfect voor het promoten van onze diensten en producten.

Heeft u al een TikTok account? Via deze link kunt u uw account aanmaken. 

Bekijk hier onze TikToks en volg ons om op de hoogte te blijven!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4