Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Persbericht – PLINQ leverancier op Fiber Crew Hilversum netwerk


PLINQ wordt leverancier van het glasvezelnetwerk van Fiber Crew

Internetprovider PLINQ is leverancier van het eerste dekkende 10 Gbps glasvezelnetwerk van Fiber Crew in mediahoofdstad Hilversum. Met behulp van een eigen wholesale-model en aangesloten providers, waaronder PLINQ, biedt dit netwerk hogere internetsnelheden dan recentelijk beschikbaar waren.

Fiber Crew levert een open netwerk waar andere dienstverleners gebruik van kunnen maken. Dit betekent dat de keuzevrijheid voor de gebruiker toeneemt. Via een wholesale-model kunnen verschillende leveranciers gebruik maken van de glasvezelnetwerken. In Hilversum is PLINQ een van de glasvezelinternetaanbieders.


Aanbod van PLINQ
Het aanbod van PLINQ voor Fiber Crew bestaat uit een glasvezel internet-only pakket inclusief 500 Mbps up-en download (al vanaf €42,50 per maand) of een compleet alles-in-één pakket inclusief gratis basisinstallatie en ESPN compleet (vanaf €55,00 per maand). Verder is het hebben van een vast IP adres mogelijk en is er een zakelijk aanbod beschikbaar. Daar bovenop heeft PLINQ altijd een persoonlijke service en een goede bereikbaarheid van de klantenservice.


Snel netwerk

Het realiseren van het snelle 10 Gbps glasvezelnetwerk is een stap in de ontwikkeling van Gigabit-glasvezelnetwerken. Het meer thuiswerken en nieuwe streamingdiensten maken de komst van deze netwerken noodzakelijk. “We zien dat gebruikers elk jaar meer van hun verbinding gaan vragen. Hierdoor zullen de inmiddels ‘normale’ Gigabit verbindingen al snel te kort gaan schieten.” Laat Tim Dalmeijer, Product Manager bij Fiber Crew, ons weten.


Uitbreiding

Naast Hilversum heeft Fiber Crew ook glasvezelnetwerken liggen in onder andere Amersfoort en Almere. In totaal bestaat het dekkingsgebied uit 250.000 adressen, maar daar blijft het niet bij. Fiber Crew heeft plannen om onder meer Lelystad, Veenendaal en Nijkerk binnenkort aan haar netwerk en wholesale-model toe te voegen.


Lokale dealer

PC Masters uit Hilversum, gevestigd aan de Noorderweg, is een lokale dealer van PLINQ. Inwoners kunnen hier terecht voor vragen, advies of aanmeldingen. PC Masters is te bereiken via info@pcmasters.nl en 0614586199. Verder is de winkel van dinsdag tot vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur geopend.

Rem & CO ICT diensten, gevestigd aan de Bodemanstraat 54, is tevens lokale dealer van PLINQ. Inwoners kunnen Rem& Co ICT diensten per mail of telefonisch benaderen voor advies via info@rco-services.nl of 035 203 50 01.

Rem& CO ICT diensten kan u als zakelijke klant ook informeren over de mogelijkheden.


 ——————————— einde persbericht ———————————–


Over PLINQ

PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. 

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4