Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

PLINQ biedt glasvezelinternet aan Vechtgenotenhuis als sponsoring

Stichting Vechtgenoten
Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Ze bieden een plek om tot rust te komen, te praten of creatief bezig te zijn. Er worden tal van activiteiten gegeven voor jong en oud. In de knusse boerderij in Ommen, wordt iedereen verwelkomt met een bakje koffie.

Het Vechtgenotenhuis heeft PLINQ benaderd vanwege een gebrekkige internetverbinding. De stichting ging zelf ook meer via het internet werken, waardoor een stabiele internetverbinding een grotere behoefte werd.

Aangezien het Vechtgenotenhuis een stichting is en afhankelijk van giften en vrijwilligers, heeft PLINQ een internetabonnement aangeboden tegen kostprijs. PLINQ heeft daarnaast netwerkeigenaar Deltafiber bereid gevonden de glasvezel gratis aan te leggen.

On- en offline verbintenis
PLINQ draagt de stichting graag een warm hart toe. De stichting is continu bezig met het verbinden van (ex-)patiënten en familie door een luisterend oor en een plek om tot rust te komen te bieden. PLINQ wilt haar bijdrage leveren aan deze missie door een stabiele internetverbinding aan te bieden om ook online mensen met elkaar te verbinden.

Het Vechtgenotenhuis is gevestigd in een prachtige oude boerderij vlak bij de Vecht. In de omgeving is het bos te vinden met de Sahara: een zandvlakte midden in het bos. PLINQ biedt haar diensten aan in de buitengebieden van Nederland, waaronder dus Ommen en omgeving.

PLINQ
PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie.

Deltafiber
Deltafiber maakt snel internet via glasvezel beschikbaar voor steeds meer mensen in Nederland. In het bijzonder voor mensen die in randstedelijke en buitengebieden wonen, waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4