HET BESTE INTERNET, TELEVISIE EN TELEFONIE, GEWOON BIJ PLINQ

PLINQ biedt glasvezelinternet aan Vechtgenotenhuis als sponsoring

Stichting Vechtgenoten
Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Ze bieden een plek om tot rust te komen, te praten of creatief bezig te zijn. Er worden tal van activiteiten gegeven voor jong en oud. In de knusse boerderij in Ommen, wordt iedereen verwelkomt met een bakje koffie.

Het Vechtgenotenhuis heeft PLINQ benaderd vanwege een gebrekkige internetverbinding. De stichting ging zelf ook meer via het internet werken, waardoor een stabiele internetverbinding een grotere behoefte werd.

Aangezien het Vechtgenotenhuis een stichting is en afhankelijk van giften en vrijwilligers, heeft PLINQ een internetabonnement aangeboden tegen kostprijs. PLINQ heeft daarnaast netwerkeigenaar Deltafiber bereid gevonden de glasvezel gratis aan te leggen.

On- en offline verbintenis
PLINQ draagt de stichting graag een warm hart toe. De stichting is continu bezig met het verbinden van (ex-)patiënten en familie door een luisterend oor en een plek om tot rust te komen te bieden. PLINQ wilt haar bijdrage leveren aan deze missie door een stabiele internetverbinding aan te bieden om ook online mensen met elkaar te verbinden.

Het Vechtgenotenhuis is gevestigd in een prachtige oude boerderij vlak bij de Vecht. In de omgeving is het bos te vinden met de Sahara: een zandvlakte midden in het bos. PLINQ biedt haar diensten aan in de buitengebieden van Nederland, waaronder dus Ommen en omgeving.

PLINQ
PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie.

Deltafiber
Deltafiber maakt snel internet via glasvezel beschikbaar voor steeds meer mensen in Nederland. In het bijzonder voor mensen die in randstedelijke en buitengebieden wonen, waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Nieuws

PLINQ Loopfestijn Dalfsen

Na twee jaar afwezigheid zijn wij bij PLINQ blij dat het PLINQ Loopfestijn Dalfsen dit jaar doorgaat! Op drie september

Nieuws

Glasvezel in Salland

Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland is inmiddels vrijwel overal aangelegd! Toch is nog niet iedereen aangesloten. Nu aansluiten,

Nieuws

Aanleg glasvezel

De aanleg van glasvezel: Wat kunt u verwachten? De aanleg van glasvezel in Nederland gebeurt in hoog tempo. PLINQ is