Ons team

Ontmoet de mensen achter PLINQ

Maak kennis met ons

Team PLINQ bestaat uit een hechte club jonge en enthousiaste medewerkers die elke dag klaar staan om onze klanten te voorzien van goede producten en diensten. Onze mensen zijn graag uw persoonlijke link en doen dus ook met plezier net even een stapje meer! Wij zijn trots op ons team en stellen onze medewerkers graag even aan u voor.
Catharina

Manager klantenservice

Als manager klantenservice is Catharina dagelijks bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is Catharina de grote vraagbaak van onze organisatie, want ze werkt al bijna 15 jaar voor PLINQ.

Jessica

Klantenservice medewerker

Jessica is de alleskunner van PLINQ. Naast klantenservice houdt zij zich ook bezig met administratie en zorgt zij ervoor dat alle collega’s kunnen werken in een prettige werkomgeving.

Harwin

Servicedesk coördinator

Als coördinator van onze technische servicedesk is Harwin dagelijks bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Hij zorgt er samen met zijn team voor dat onze klanten niks te kort komen!

Marco

Technisch helpdesk medewerker

Marco maakt onderdeel uit van onze technische klantenservice. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg, dat geldt ook voor een goed gesprek over ieder ander onderwerp die u maar noemt.

Tom

Technisch helpdesk medewerker

Tom is één van onze technische helpdesk medewerkers. Met zijn vriendelijkheid staat hij dagelijkse vele klanten te woord. Met aandacht en rust gaat Tom te werk, hij laat zich niet gauw gek maken. 😉

Peter

Allround monteur

Peter is als allround monteur vaak onderweg. Hij zorgt ervoor dat onze klanten naar alle tevredenheid worden aangesloten op onze diensten. Peter zet graag een stapje extra voor onze klanten.

Falco

Developer

Falco is onze mastermind. Hij helpt ons met het ontwikkelen van klantomgevingen en onze monteursapp. Hij zorgt ervoor dat alles wat wij doen, telkens een stukje makkelijker of klantvriendelijker kan.

Stephan

Commercieel manager

Heeft u PLINQ ergens gezien of gehoord? Dan heeft Stephan samen met zijn team zijn best gedaan. Hij is namelijk verantwoordelijk voor onze acties en campagnes.

Dana

Accountmanager

Dana is graag in contact met onze klanten, per mail of telefonisch staat zij dagelijks onze klanten met plezier te woord. Ze bezoekt klanten voor advies en vertegenwoordigt PLINQ tijdens evenementen door het hele land. Belt u ons dan is de kans groot dat u Dana aan de telefoon krijgt!

Eddy

Directeur

Eddy is oprichter van PLINQ en bewaakt dagelijks de grote lijnen zodat wij steeds meer klanten in Nederland blij kunnen maken met onze diensten. En vindt Eddy toch nog een gaatje in zijn agenda dan zet hij zijn enthousiasme graag in voor de lokale voetbalclub.

 

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.