Ons team

Ontmoet de mensen achter PLINQ

Maak kennis met ons

Team PLINQ bestaat uit een hechte club jonge en enthousiaste medewerkers die elke dag klaar staan om onze klanten te voorzien van goede producten en diensten. Onze mensen zijn graag uw persoonlijke link en doen dus ook met plezier net even een stapje meer! Wij zijn trots op ons team en stellen onze medewerkers graag even aan u voor.
Janneke

Manager klantenservice

Janneke is verantwoordelijk voor onze klantenservice. Met haar team zorgt ze dagelijks dat onze klanten op de juiste wijze geïnformeerd worden en zorgeloos de overstap kunnen maken.

Dana

Klantenservice medewerker

Dana is graag in contact met onze klanten, per mail of telefonisch staat zij dagelijks onze klanten met plezier te woord. Belt u ons dan is de kans groot dat u Dana aan de telefoon krijgt!

Falco

Developer

Falco is onze mastermind. Hij helpt ons met het ontwikkelen van klantomgevingen en onze monteursapp. Hij zorgt ervoor dat alles wat wij doen, telkens een stukje makkelijker of klantvriendelijker kan. Uiteraard gewapend met zijn toetsenbord. 😉

Stephan
Commercieel Manager

Heeft u PLINQ ergens gezien of over gehoord? Dan heeft Stephan samen met zijn team zijn best gedaan. Hij is namelijk verantwoordelijk voor onze acties en campagnes.

Jessica

Klantenservice medewerker

Jessica zorgde er iedere week voor dat ons kantoor netjes schoon is. Maar ze vond het zo gezellig bij ons dat ze ons operationele team graag wilde komen versterken. Daarom ondersteunt ze onze klantenservice en plant zij afspraken voor onze monteurs. 

Marco

Technisch helpdesk medewerker

Marco maakt onderdeel uit van onze technische klantenservice. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg, dat geldt ook voor een goed gesprek over ieder ander onderwerp die u maar noemt.

Catharina

Manager klantenservice

Als manager klantenservice is Catharina dagelijks bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is Catharina de grote vraagbaak van onze organisatie, want ze werkt al 12,5 jaar voor PLINQ.

Tom

Technisch helpdesk medewerker

Tom is één van onze technisch helpdesk medewerkers. Met zijn vriendelijkheid staat hij dagelijkse vele klanten te woord. Met aandacht en rust gaat Tom te werk, hij laat zich niet gauw gek maken. 😉

Arno

Support engineer

Arno maakt al ruim 12,5 jaar onderdeel uit van ons team. Met zijn brede ervaring ondersteunt hij onze technische collega’s als het soms net even te ingewikkeld wordt. Zijn specialisme is telefonie, geen vraag is hem te gek.

Yvon

Klantenservice medewerker

Naast haar studie springt Yvon bij op de Klantenservice. Zij neemt binnenkomende telefoontjes aan en beantwoordt graag klantvragen over de diensten die we leveren, verwerkt wijzigingsverzoeken en helpt klanten de overstap te maken naar glasvezel.

 
Harwin

Servicedesk coordinator

Als coördinator van onze technische servicedesk is Harwin dagelijks bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Hij heeft ook als enige het recht om met zijn schoenen op het bureau te zitten, gewoon omdat hij altijd bijzondere schoenen draagt 😉

Eddy

Directeur

Eddy is oprichter van PLINQ en bewaakt dagelijks de grote lijnen zodat wij steeds meer klanten in Nederland blij kunnen maken met onze diensten. En vindt Eddy toch nog een gaatje in zijn agenda dan zet hij zijn enthousiasme graag in voor de lokale voetbalclub.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.