Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

NPO Serious Request + Top2000 gratis op NPO

🎶 Muziekliefhebbers opgelet! 🎶

De week voor kerst staat in het teken van 3FM Serious Request, waar dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zich 24/7 laten opsluiten in het Glazen Huis voor Stichting ALS Nederland.🤝 Check de link voor meer info:

https://pers.npo.nl/persberichten/3fm-serious-request-komt-in-december-in-actie-voor-stichting-als-nederland

En vergeet niet om vanaf eerste kerstdag tot oudejaarsavond te genieten van de NPO Radio 2 Top 2000. De 25e editie belooft weer een muzikaal spektakel te worden dat je niet wilt missen! 🎉📻

Voor de tv-liefhebbers: NPO 1 zendt gratis 3FM Serious Request uit van 17 t/m 24 december en schakelt daarna gratis over naar de NPO Radio 2 Top 2000 op NPO 1 extra vanaf eerste kerstdag tot 1 januari. 📺🆓 Mis het niet!
En voor de kunst- en cultuurliefhebbers onder ons, NPO 2 extra heeft een geweldige decemberprogrammering met concerten van o.a. Lenny Kravitz, DeWolff, en legendarische 2 Meter Sessies. Mis het niet! 🎨🎬

NPO 1 Extra is beschikbaar op kanaal 128 en NPO 2 Extra op kanaal 129.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4