Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Klantervaringen

Wat vinden onze klanten van PLINQ?

Klantervaringen

Op deze pagina delen we onze verzameling van de feedback die we hebben ontvangen via klantenvertellen.nl. Bij PLINQ streven we naar transparantie en geloven we in het belang van het delen van ervaringen om een goed beeld te geven van de kwaliteit van onze diensten.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de waarderingen en opmerkingen van onze klanten. Onderaan de pagina kunt u eenvoudig doorklikken naar klantenvertellen om alle reviews te bekijken.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
9.2
10

Topservice

Snel en prettig contact na de overstap naar Plinq. Smartcard wilde niet werken maar werd met 1 belletje zeer snel opgelost. Fijne medewerkers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Plaat - 2 april 2024
10

probleem prima opgelost

Mijn klacht over slechte tv ontvangst werd snel en vakkundig opgelost met het plaatsen van een nieuw modem met module.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat de oplossing naar wens is geweest. Dank voor de beoordeling. Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeze - 26 maart 2024
10

goed geholpen,zeer kundige hulp gehad.

Probleem met doorschakeling van de telefoon,direct opgelost.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de mooie beoordeling

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schalkhaar - 13 maart 2024
10

Erg goed

Ben snel en erg goed geholpen en meteen is de klacht verholpen

Reactie van het bedrijf

Dank voor de mooie waardering! Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Griffioen - 13 maart 2024
7

Heel accuraat

Ondanks dat het probleem niet door Plinq verholpen kón worden, hebben ze mij heel goed te woord gestaan en getracht een oplossing aan te dragen. Ik had echter simpelweg een extra router nodig. Ook de nazorg kan ik enorm waarderen.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat de oplossing door onze hulp is gevonden. Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ommen - 12 maart 2024
9

Zeer tevreden.

Goeie servce ,snelle reactie!

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u de service heeft kunnen waarderen en dank voor de beoordeling. Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langenboom - 12 maart 2024
10

Goede en snelle service

Bedankt voor het snelle afhandeling van ons probleem om een nieuwe router op te sturen en een installateur in te schakelen.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u de oplossing heeft kunnen waarderen. Dank voor de mooie beoordeling. Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeze - 13 februari 2024
8

Plinq heeft prima inzet gedaan voor het oplossen van ons internetprobleem.

De apparatuur/kastje van de KPN was defect. Plinq heeft goede medewerking verricht om een afspraak met een monteur te maken. Hierdoor was het probleem opgelost.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat wij goed hebben kunnen assisteren! Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 7 februari 2024
10

goed

Mijn ervaring met Plinq is goed. Op mijn vraag over analoog radio werd netjes uitgelegd dat deze nog aanwezig is. Maar dat mijn tuner te oud was voor goed ontvangst.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de goede beoordeling. Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre - 6 februari 2024
10

geweldig geholpen

De medewerker heeft ons tot dusver geweldig geholpen,we zijn er echter nog niet uit,we wonen in het buitengebied en hebben geen goed bereik. komt goed tot zover

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u de hulp kunt waarderen. Als wij nog ergens mee kunnen assisteren horen wij het graag. Mvg, Team PLINQ

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overloon - 6 februari 2024
74 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4