Internet

Razendsnel, stabiel en betrouwbaar

Snel & betrouwbaar internet

Kiest u voor internet van PLINQ dan kiest u voor snel en betrouwbaar internet via één van de vele glasvezelnetwerken waar wij actief zijn in Nederland. Is er nog geen glasvezel beschikbaar op uw adres, dan kunnen wij ook internet leveren via het betrouwbare DSL netwerk van KPN.

Internet vormt bij ons altijd de basis van uw abonnement. U maakt zelf de keuze uit de gewenste internetsnelheid op uw adres. Op steeds meer adressen in Nederland leveren wij internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbps.

Bekijk hier de beschikbaarheid op uw adres:

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Fritz!Box modem in bruikleen

Bij internet van PLINQ ontvangt u een draadloos modem/router in bruikleen. U ontvangt van ons een Fritz!Box modem. Deze modems van de Duitse firma AVM zijn al meermaals bekroond vanwege hun goede prestaties. Met dit modem bent u altijd verzekerd van stabiel en sterk internet.
Onze modems zijn altijd voorzien van WiFi, waardoor u moeiteloos draadloos verbinding maakt met al uw apparaten in huis.
 
Altijd toegang tot de beste WiFi? Download hier ons WiFi tips document. Hierin geven wij een aantal praktische tips hoe u zelf de kwaliteit van uw WiFi kunt verbeteren. 

Met glasvezel klaar voor de toekomst

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het liefst zijn wij altijd en overal online. De behoefte aan snel en betrouwbaar internet wordt daarom groter en groter. Bij PLINQ zijn wij van mening dat glasvezel voorziet in deze groeiende behoefte aan snel internet. Daarom bieden wij u als het kan altijd internet via de glasvezel. 

Glasvezel biedt namelijk de volgende voordelen:

Razendsnel internet
Iedere woning krijgt zijn eigen glasvezelaansluiting. De snelheid hoeft niet meer gedeeld te worden met de buurt waardoor snelheden tot 1000 Mbps zonder problemen gehaald worden.

Betrouwbare up– en downloadsnelheid
Met glasvezel zijn de up- en downloadsnelheid gelijk. Dit biedt grote voordelen omdat wij ook steeds meer gebruik maken van de uploadsnelheid. Bijvoorbeeld bij werken in de cloud of het versturen van grote bestanden.

Daarom zijn wij sinds 2012 actief betrokken bij tal van glasvezelinitiatieven door heel Nederland en hebben wij Nederland een stukje glasvezelrijker helpen maken.

Check hier of glasvezel op uw adres beschikbaar is:

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.