INTERNET VAN PLINQ ZAKELIJK

Snel, stabiel en betrouwbaar internet voor dé ZZP’er en het MKB

Postcode check

Bekijk wat PLINQ zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen

Ontdek de snelheid van glasvezel

Zaken doen kan niet zonder betrouwbaar internet. Daarom bieden we bij PLINQ zakelijk een stabiele en betrouwbare internetverbinding op basis van glasvezel. U krijgt standaard toegang tot een hoge up- en downloadsnelheid en kunt dit eenvoudig upgraden tot wel 4 Gbps! Doe de postcodecheck om de mogelijkheden op uw adres te ontdekken.

 Met PLINQ zakelijk kunt u zich focussen op waar u goed in bent – ondernemen.

De garanties van PLINQ zakelijk

Met meer dan 20 jaar aan toegewijde ervaring als internetprovider, begrijpen we bij PLINQ zakelijk de specifieke behoeften van bedrijven. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om betrouwbare zakelijke oplossingen te bieden.

Kiest u voor PLINQ zakelijk, dan wordt altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers, die onze producten en diensten door en door kennen. Zo heeft u als ondernemer altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

PLINQ zakelijk is gekoppeld met alle grote landelijke netwerkpartijen en een groot scala aan lokale aanbieders. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland diensten aanbieden.

Al onze zakelijke diensten leveren wij volledig vanuit eigen beheer. Hierdoor leveren wij maatwerk en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo helpen wij u altijd aan een pakket dat het beste bij uw onderneming past!

Download tot 1 Gbit/s
Upload tot 1 Gbit/s

Supersnel zakelijk internet

Sluit een abonnement af en geniet van:

Ondernemen op
uw voorwaarden

Bij PLINQ zakelijk krijgt u vrije routerkeuze!

Onze zakelijke internetverbindingen worden (indien gewenst) geleverd met één van de betrouwbare producten van AVM. Bij PLINQ vertrouwen wij al jaren op de kwaliteit van de producten van AVM, zo bent u altijd online.

Wilt u liever gebruik maken van uw eigen router? Tuurlijk, wij voorzien u van de nodige gegevens, zodat u kunt ondernemen op eigen voorwaarden.

 

 

De garantie van back-up

Met PLINQ zakelijk bent u altijd gegarandeerd van toegang tot het internet met onze back-up oplossingen.

Met onze back-up internet beschikt u over  een AVM router die bij een eventuele onderbreking van uw verbinding eenvoudig overschakelt naar 4G. Zo zorgt
u dat uw onderneming altijd online is en voorkomt u  de consequenties van een tijdelijke internetstoring.

De back-up internet oplossingen van PLINQ zijn eenvoudig te implementeren en betaalbaar voor iedere ondernemer. U schaft namelijk al een AVM FritzBox LTE router aan vanaf €206,- excl. BTW. Deze back-up router kunt u eenvoudig voorzien van een back-up SIM oplossing van PLINQ of een simkaart van iedere willekeurige mobiele aanbieder.

Krijg persoonlijk advies

Klant worden bij PLINQ zakelijk is simpel. Wij leggen het graag stap voor stap aan u uit. Wij helpen u persoonlijk met een goed en eerlijk advies en regelen de overstap voor u. Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent – ondernemen.

Landelijke dekking

Onze zakelijke internetverbindingen leveren wij uitsluitend via gerenommeerde glasvezelnetwerken door heel Nederland. Vanwege onze keuze voor glasvezel profiteert u als ondernemer altijd van hoge beschikbaarheid van onze verbindingen en ongekende stabiliteit.

Meer weten over hoe wij al 20 jaar lang snel, stabiel en betrouwbaar internet leveren in heel Nederland? Lees meer in ons jubileum-magazine!

Reviews van klanten

Vorig jaar hebben wij de overstap gemaakt naar zakelijk internet van PLINQ. Wij hebben deze overstap als prettig ervaren vanwege het persoonlijk contact en de soepele overgang.

Onze salon is hierdoor goed bereikbaar en dat was voor ons het belangrijkste.

Als IT partij hebben wij samen met PLINQ verschillende scholen in de regio omgezet naar glasvezel internet en telefonie van PLINQ Zakelijk.

Ik waardeer de samenwerking met PLINQ omdat zij graag meedenken over een geschikte oplossing en persoonlijk aandacht besteden. Het is hierdoor mogelijk om snel te schakelen.