Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Tips voor een beter WiFi bereik

Internet, het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Voor veel mensen is het bijna een
eerste levensbehoefte geworden. En dat is logisch want steeds meer zaken regelen wij via het internet, steeds
meer apparaten zijn aangesloten op het internet en wij werken gezien de huidige omstandigheden steeds regelmatiger vanuit huis.
WiFi is hierbij een belangrijk onderdeel geworden. Ontzettend handig natuurlijk, draadloos internet. Maar het
hebben van WiFi brengt soms ook vraagstukken met zich mee:
 
  • Haperend WiFi signaal: traag of haperend WiFi signaal kan enorm frustrerend zijn. Zit je net midden in
    een serie, moet de stream bufferen. Herkenbaar?
  • Beperkt WIFi bereik: de WiFi beneden doet het prima. Maar op zolder is het WiFi bereikbaar onvoldoende.
  • Valt ineens de WiFi weg: net opgestart met werken, valt in eens de WiFi weg.
Een slechte WiFi verbinding kan helaas tal van oorzaken hebben. Gelukkig kunnen WiFi problemen in veel gevallen
goed opgelost worden. Wij helpen dagelijks klanten met hun WiFi problemen. Dit doen wij door gebruik te maken
van de beste apparatuur, de keuze van de juiste instelling van uw modem/router of te adviseren over de beste
plaatsing van de apparatuur.
 
Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet, zodat u de
meest voorkomende problemen met WiFi ook zelf kunt oplossen.
 
Tips voor beter WiFi bereik:
 
1. Bekabeling: Wanneer u de mogelijkheid heeft om uw apparaten in huis bekabeld aan te sluiten zou dit altijd onze voorkeur hebben. Een bekabelde verbinding geeft namelijk altijd garantie op een stabiele en snelle verbinding, zonder verlies van snelheid of signaalsterkte.
 
2. Locatie: De beste plek voor uw modem/router is vaak niet de uithoek van uw woning of de meterkast. Het kan
helpen om uw modem/router op de juiste locatie te plaatsen. WIFi dringt namelijk vaak niet goed door muren, glas of staal. Het kan daarom helpen om hier bij de plaatsing rekening mee te houden. Uw modem/router presteert het beste als deze niet in de buurt van andere apparaten is geplaatst. Het resultaat van een goede plaatsing? Een groter bereik!
 
3. WiFi signaal versterken: U kunt uw WiFi signaal versterken. Heeft u onvoldoende bereik op de eerste verdieping of
zolder? Het kan voorkomen dat uw WiFi verbinding niet op alle plekken in en rondom huis even goed is. Een WiFi versterker vergroot het WiFi signaal. Wanneer u de WiFi versterker op de juiste manier plaatst, maakt het uw WIFi signaal stabieler en
overal bereikbaar.
 
Meer tips? Download onze WiFI tips brochure
 
Wilt u meer tips om uw WiFi bereik te verbeteren? Of wilt u lezen welke stoorzenders allemaal van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw WiFi?
 
Wij hebben een WiFi tips brochure ontwikkeld. In deze brochure lees u nog veel meer over WiFi, geven wij praktische tips en adviseren wij een aantal geschikte producten om uw WiFI bereikt te vergroten.
 
 

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4