Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Goed nieuws voor Roden: Glasvezel nu beschikbaar!

Enkele jaren geleden heeft Coöperatie De Kop Breed glasvezel aangelegd in de buurt van Roden. Dit betekent dat glasvezel nu beschikbaar is op vele adressen of eenvoudig aangelegd kan worden. Dit is een geweldige kans voor de bewoners om te profiteren van de vele voordelen die glasvezel biedt ten opzichte van DSL.

Waarom overstappen?
Momenteel hebben veel bewoners van De Kop Breed toegang tot een zeer beperkte internetsnelheid via DSL, vaak van slechts 5 Mbps up- en downloadsnelheid. Dit kan frustrerend zijn, vooral als meerdere apparaten gebruikmaken van het internet. Met glasvezel worden snelheden van minimaal 500 Mbps up- en download gehaald. Dat betekent snel, stabiel en betrouwbaar internet, zonder dat het veel duurder hoeft te zijn. Een glasvezelabonnement heeft u al vanaf slechts €45,00 per maand. Hier zijn vier belangrijke redenen om voor glasvezel te kiezen:

1. Hogere snelheid
Glasvezel biedt veel hogere snelheden dan DSL. Waar DSL beperkt is tot 50 Mbps, kan glasvezel snelheden tot 1000 Mbps bereiken.

2. Even snel up- als downloaden
Bij glasvezel is de uploadsnelheid net zo hoog als de downloadsnelheid. Dit betekent dat grote bestanden versturen net zo snel gaat als ze downloaden.

3. Minder storingen
Glasvezel maakt gebruik van lichtsignalen die niet gevoelig zijn voor storingen. DSL daarentegen is gevoelig voor storingen door externe factoren.

4. Blijft snel met veel apparaten
Glasvezel behoudt zijn snelheid, zelfs als er meerdere apparaten tegelijk verbonden zijn. Of er nu laptops, smartphones, slimme lampen of thermostaten gebruikt worden, de verbinding blijft stabiel en snel.

Kies voor PLINQ en stap nu over
Ervaar zelf de voordelen van snel en betrouwbaar internet met PLINQ. Met onze aantrekkelijke overstapvoordelen en gratis installatie is dit hét moment om te upgraden. Laat u informeren tijdens onze informatiemiddagen op de volgende momenten:

Donderdag 30 mei 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 11 juni 13:00 tot 17:00 uur

Kom langs bij XSbyte, op de Dwazziewegen 10 in Roden. 

Kijk voor meer informatie over onze diensten hier. Voor vragen of direct contact, bel gerust met onze klantenservice op 088-7768444 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Stap over op glasvezel en geniet van de vele voordelen die deze snelle en stabiele internetverbinding te bieden heeft!

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4