Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Glasvezel in Nieuwleusen? Stap over voor 11 maart 2024

Stap nu over op glasvezel van Deltafibernetwerk in Nieuwleusen! Kiest u voor 11 maart 2024 voor glasvezel dan profiteert u tijdelijk van extra veel voordeel!

Kiest u voor glasvezeldiensten van PLINQ dan krijgt u tijdelijk:

1. Geen aanlegkosten t.w.v. minimaal €350,00

2. ESPN Compleet 12 maanden gratis (t.w.v. € 120,00)

3. Gratis basisinstallatie door onze ervaren monteur (t.w.v. € 55,00)

4. Gratis AVM Fritz!Repeater 1200 AX (t.w.v. € 82,50)

Uw voordeel kan dus wel oplopen tot ruim €475,00

Waarom iets van ver halen, als het dichtbij kan?

Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs of bezoek onze experienceroom (winkel) in Dalfsen. Stap nu over naar een landelijke provider met de voordelen van lokale en persoonlijke service om de hoek!

Klik hier en maak direct een afspraak met één van onze adviseurs!

 

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4