Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Glasvezel voor de kern van Schijf

Breedband Buitengebied Rucphen zet volop in op verdere uitrol van glasvezel voor de kern van Schijf!

Frank van Steenvoorden van Breedband Buitengebied Rucphen: “Na de succesvolle vraagbundeling in het buitengebied van Rucphen in 2018, waar reeds 850 aansluitingen zijn gerealiseerd, zijn we nu de kern van Schijf aan het verglazen”.


Kosteloos aansluiten

De eerste straten zijn inmiddels voorzien van glasvezel en de komende maanden volgen er snel meer. Is de aannemer nog niet in uw straat geweest en u meldt zich bij ons aan dan kan dat nú nog kosteloos. Sluit u in een later stadium op glasvezel aan, dan zijn de minimale aansluitkosten € 399,00. Nu aansluiten is dus aantrekkelijk.

Nog niet aangemeld en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Doe de postcode check op onze homepage.


Gratis ESPN Compleet 12 maanden & gratis installatie

Kiest u nu voor glasvezelinternet bij PLINQ dan krijgt u ESPN Compleet 12 maanden gratis t.w.v. € 120,- + gratis installatie door onze monteur t.w.v. € 55,-.


Over PLINQ

Wij zijn sinds de oprichting van Breedband Buitengebied Rucphen actief betrokken bij de aanleg van glasvezel en zijn de grootste provider op het netwerk.

Als onafhankelijke serviceprovider zijn wij al bijna 20 jaar actief in heel Nederland. Wij leveren glasvezel diensten als internet, telefonie en televisie aan zowel particulieren, bedrijven en instellingen.

Onze diensten leveren wij volledig vanuit eigen huis. Hierdoor kunnen wij een mooi aanbod combineren met persoonlijke service. 


Hoe gaat de aanleg van glasvezel te werk?

Buizen met glasvezelkabels worden onder de grond gelegd; de stoep in uw straat wordt hiervoor tijdelijk opengebroken. De glasvezelkabel wordt in eerste instantie vanaf de straat naar de voorgevel van uw woning gelegd, de volgende stap is de huisaansluiting.


Wanneer komen wij in beeld? 

In de weken nadat de glasvezel in uw woning is afgemonteerd zullen wij u, indien u zich aangemeld heeft bij ons, contacteren om met u de overstap naar de glasvezel in gang te zetten.


Wat houdt de basisinstallatie precies in?

Tijdens de gratis basisinstallatie plaatst onze monteur het glasvezelmodem op de glasvezelaansluiting in uw woning. Het signaal wordt getest om te controleren of de verbinding naar behoren functioneert.

Afhankelijk van het door u gekozen abonnement zorgt de monteur ervoor dat het internet werkt, de telefoon is aangesloten en het tv-signaal goed doorkomt op uw televisietoestel.

Hierbij gaan wij er vanuit dat de juiste binnenhuisbekabeling aanwezig is.

Voor meer informatie over de overstap naar glasvezel zie onze overstap-pagina.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4