HET BESTE INTERNET, TELEVISIE EN TELEFONIE, GEWOON BIJ PLINQ

PLINQ Loopfestijn Dalfsen

Na twee jaar afwezigheid zijn wij bij PLINQ blij dat het PLINQ Loopfestijn Dalfsen dit jaar doorgaat! Op drie september 2022 start het evenement vanaf een nieuwe start- en finishgebied in het centrum van Dalfsen!

Iedere eerste zaterdag van september organiseert IJsclub Stokvisdennen Dalfsen het PLINQ Loopfestijn Dalfsen en dit event wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren uit de regio. Inmiddels kent het Loopfestijn ruim dertig edities van het hardloopevent. De verschillende routes brengen de lopers door de mooie omgeving van Dalfsen en omstreken. Tijdens het Loopfestijn kunnen lopers aan verschillende afstanden deelnemen. PLINQ Loopfestijn Dalfsen kent de Kidsrun, de 2,5 km, de 5 km, de 10 km en de halve marathon. Voorgaande edities mochten ruim 800 lopers aan de start verwelkomen.

Nieuwe routes

Voor de 2022 editie gaan we gebruik maken van nieuwe routes per afstand. Alle routes starten die jaar namelijk vanuit het centrum van Dalfsen (Kerkplein). Dit biedt meer ruimte voor bezoekers, lokale ondernemers en horeca om het event tot een nog groter succes te maken. Ben je benieuwd hoe deze eruit zien? Klik dan op deze link.

Goed doel

Het goede doel dit jaar is de stichting Vrienden van Rosengaerde. De stichting Vrienden van Rosengaerde organiseert en bekostigt al bijna 30 jaar extra activiteiten, die het leven van de cliënten van Rosengaerde veraangenamen en hun welzijn bevorderen. Denk hierbij aan leuke uitstapjes, hulpmiddelen voor cliënten en materiaal ten behoeve van activiteiten.

Donateurs voor de stichting zijn familieleden, kennissen en vrienden van cliënten, inwoners van de gemeente Dalfsen en anderen die (de zorg van) Rosengaerde een warm hart toedragen en graag willen bijdragen aan zaken, waar anders geen geld voor beschikbaar is.

Inschrijven

Lijkt het u leuk om mee te doen aan het PLINQ Loopfestijn Dalfsen? U kunt zich nu inschrijven via deze link. Ook is er de mogelijkheid om u in te schrijven voor de teamloop die voor de tweede keer wordt georganiseerd.

PLINQ als sponsor

Sinds 2016 is PLINQ trotse hoofdsponsor van het PLINQ Loopfestijn in Dalfsen. PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie.

Zien wij u ook op 3 september 2022?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

Nieuws

PLINQ Loopfestijn Dalfsen

Na twee jaar afwezigheid zijn wij bij PLINQ blij dat het PLINQ Loopfestijn Dalfsen dit jaar doorgaat! Op drie september

Nieuws

Glasvezel in Salland

Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland is inmiddels vrijwel overal aangelegd! Toch is nog niet iedereen aangesloten. Nu aansluiten,

Nieuws

Aanleg glasvezel

De aanleg van glasvezel: Wat kunt u verwachten? De aanleg van glasvezel in Nederland gebeurt in hoog tempo. PLINQ is