Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Glasvezel in de kernen van Vechtdal

Het glasvezelnetwerk in de kleine dorpen van Vechtdal, een klein deel van Zwolle en Nieuwleusen is inmiddels vrijwel overal aangelegd!

Het netwerk is vanaf heden opengesteld voor meer providers, waaronder wij als lokale glasvezelprovider.


Maakt u al gebruik van glasvezel?

Woont u in Hoonhorst, Lemele, Oudleusen, Vilsteren, Witharen, Nieuwleusen of Zwolle dan is de kans groot dat uw woning al voorzien is van glasvezel.

Gratis ESPN Compleet 12 maanden & gratis installatie

Kiest u nu voor een glasvezelinternetabonnement bij PLINQ dan krijgt u ESPN Compleet 12 maanden gratis t.w.v. € 120,- + gratis installatie door onze monteur t.w.v. € 55,-.

Nog niet aangemeld en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Doe de postcode check op onze homepage.


Kosteloos aansluiten

Ligt de glasvezel nog niet binnen dan kunt u nú aangesloten worden zonder eenmalige aanlegkosten. Deze worden tijdelijk niet in rekening gebracht door Deltafiber. Dus sluit u nu aan voor 2 mei aanstaande!

Sluit u in een later stadium op glasvezel aan, dan zijn de minimale aansluitkosten € 995,00. Nu aansluiten is dus aantrekkelijk!


Over PLINQ

Als onafhankelijke serviceprovider zijn wij al bijna 20 jaar actief in heel Nederland. Wij leveren glasvezel diensten als internet, telefonie en televisie aan zowel particulieren, bedrijven en instellingen. Wij bieden maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie.


Graag persoonlijk contact?

Bezoek onze winkel aan de Prins Hendrikstraat 9 in Dalfsen (op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur) of plan een afspraak met onze glasvezeladviseur via 088-7768444  of via klantenservice@plinq.nl.


Wat houdt de basisinstallatie precies in?

Tijdens de gratis basisinstallatie plaatst onze monteur het glasvezelmodem op de glasvezelaansluiting in uw woning. Het signaal wordt getest om te controleren of de verbinding naar behoren functioneert.

Afhankelijk van het door u gekozen abonnement zorgt de monteur ervoor dat het internet werkt, de telefoon is aangesloten en het tv-signaal goed doorkomt op uw televisietoestel.

Hierbij gaan wij er vanuit dat de juiste binnenhuisbekabeling aanwezig is.


Voor meer informatie over de overstap naar glasvezel zie onze overstap-pagina.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4