Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

PLINQ geeft nieuwe trainingsballen aan FC Dalfsen

Niet alleen de Eredivisie, ook de trainingen bij FC Dalfsen zijn weer begonnen. Ter gelegenheid van het nieuwe voetbalseizoen geeft glasvezelprovider PLINQ 75 Eredivisie ballen aan FC Dalfsen voor de trainingen van de jeugdteams.

Afgelopen week heeft Stephan Chung namens PLINQ deze ballen overhandigd aan Wim Hulleman van FC Dalfsen. ‘’Wij zijn blij een sportieve bijdrage te kunnen leveren aan onze lokale FC’’. De nieuwe trainingsballen zijn mede mogelijk gemaakt door Fox Sports, waarmee PLINQ nauw samenwerkt.

De actie sluit mooi aan bij de lokale campagne die PLINQ is begonnen in Dalfsen. Bestaande en nieuwe abonnees krijgen de komende maanden bij het afsluiten van een abonnement bij PLINQ namelijk 12 maanden Fox Sports Eredivisie helemaal gratis. Met deze actie kijkt straks heel Dalfsen naar de mooiste wedstrijden uit o.a. de Eredivisie.

Meer weten? Kom langs bij ons in de winkel. U bent van harte welkom op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur aan de Prins Hendrikstraat 9 in Dalfsen. Of bel met onze klantenservice via 088-7768444.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4