Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Formule1 blijft beschikbaar

Formule1 blijft beschikbaar

 

De afgelopen weken hebben wij de regelmatig de vraag gekregen of Formule1 beschikbaar blijft bij de start van het nieuwe seizoen.

 

Het antwoord is: Ja, Formule1 blijft gewoon beschikbaar voor u! Maar hoe dan?

 

De Formule1 wedstrijden zullen met ingang van het nieuwe seizoen bij geen enkele Nederlandse provider als televisiezender beschikbaar zijn, zoals u voorheen waarschijnlijk gewend was.

Het nieuwe Formule1 seizoen kan vanaf maart bekeken worden via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro (vergelijkbaar met Netflix of Videoland).

Het voordeel van deze streamingdiensten is dat ze eenvoudig te installeren zijn op uw Smart TV, telefoon of tablet. Bovendien kunt u deze eenvoudig streamen (casten) naar uw TV door middel van Google Chromecast of Apple TV.

 

Viaplay in maart beschikbaar

In maart stelt de Viaplay app zich beschikbaar. Voor meer informatie en tijdelijke aanbiedingen verwijzen wij u naar www.viaplay.nl.

 

F1 TV Pro

Eveneens kunt u abonneren op F1TV. Hiermee volgt u alle sessie van de GP via een livestream en kijkt u tevens exclusieve programma’s en documentaires geproduceerd door F1 TV.

 

Verschil tussen Viaplay en F1 TV Pro

  • Viaplay biedt naast Formule 1 ook andere sporten aan, zoals darten, en er is een kleine selectie aan films en series;
  • F1 TV is specifiek gericht op F1 fans, waarbij je oude wedstrijden terug kunt kijken en ook alle onboard camera’s kunt bekijken en teamradio’s kunt beluisteren.

Prijzen

 Voor Viaplay betaalt u (op moment van schrijven, februari 2022) €99,- per jaar en voor F1 TV is het tarief €64,99 per jaar.

 

Meer informatie over beide diensten is te vinden op www.viaplay.nl en formula1.com.

 

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4