HET BESTE INTERNET, TELEVISIE EN TELEFONIE, GEWOON BIJ PLINQ

Formule1 blijft beschikbaar

Formule1 blijft beschikbaar

 

De afgelopen weken hebben wij de regelmatig de vraag gekregen of Formule1 beschikbaar blijft bij de start van het nieuwe seizoen.

 

Het antwoord is: Ja, Formule1 blijft gewoon beschikbaar voor u! Maar hoe dan?

 

De Formule1 wedstrijden zullen met ingang van het nieuwe seizoen bij geen enkele Nederlandse provider als televisiezender beschikbaar zijn, zoals u voorheen waarschijnlijk gewend was.

Het nieuwe Formule1 seizoen kan vanaf maart bekeken worden via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro (vergelijkbaar met Netflix of Videoland).

Het voordeel van deze streamingdiensten is dat ze eenvoudig te installeren zijn op uw Smart TV, telefoon of tablet. Bovendien kunt u deze eenvoudig streamen (casten) naar uw TV door middel van Google Chromecast of Apple TV.

 

Viaplay in maart beschikbaar

In maart stelt de Viaplay app zich beschikbaar. Voor meer informatie en tijdelijke aanbiedingen verwijzen wij u naar www.viaplay.nl.

 

F1 TV Pro

Eveneens kunt u abonneren op F1TV. Hiermee volgt u alle sessie van de GP via een livestream en kijkt u tevens exclusieve programma’s en documentaires geproduceerd door F1 TV.

 

Verschil tussen Viaplay en F1 TV Pro

  • Viaplay biedt naast Formule 1 ook andere sporten aan, zoals darten, en er is een kleine selectie aan films en series;
  • F1 TV is specifiek gericht op F1 fans, waarbij je oude wedstrijden terug kunt kijken en ook alle onboard camera’s kunt bekijken en teamradio’s kunt beluisteren.

Prijzen

 Voor Viaplay betaalt u (op moment van schrijven, februari 2022) €99,- per jaar en voor F1 TV is het tarief €64,99 per jaar.

 

Meer informatie over beide diensten is te vinden op www.viaplay.nl en formula1.com.

 

Nieuws

PLINQ Loopfestijn Dalfsen

Na twee jaar afwezigheid zijn wij bij PLINQ blij dat het PLINQ Loopfestijn Dalfsen dit jaar doorgaat! Op drie september

Nieuws

Glasvezel in Salland

Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland is inmiddels vrijwel overal aangelegd! Toch is nog niet iedereen aangesloten. Nu aansluiten,

Nieuws

Aanleg glasvezel

De aanleg van glasvezel: Wat kunt u verwachten? De aanleg van glasvezel in Nederland gebeurt in hoog tempo. PLINQ is