Extra zenders

Voor elke liefhebber het juiste pakket én maandelijks opzegbaar

Extra zenderpakketten

Kiest u voor televisie van PLINQ, dan kiest u voor maximale keuzevrijheid. Alle TV abonnees van PLINQ ontvangen standaard een zeer compleet basiszenderpakket. Dit basispakket kunt u eenvoudig uitbreiden met één van onze extra zenderpakketten. Deze zenderpakketten zijn maandelijks aan- en uit te zetten. Maximale keuzevrijheid dus!

Kies voor één van onze eigen themapakketten of kies voor ESPN, Film1 of Ziggo Sport Totaal!

Wist u dat?

Maandelijks opzegbaar

Al onze extra zenderpakketten zijn maandelijks aan- of uit te zetten. Zo betaalt u nooit onnodig teveel. U zit dus ook nergens aan vast en kunt eenvoudig eens van zenders wisselen. Kijkt u zomers weinig TV? Dan zet u toch tijdelijk uw extra zenderpakketten uit?

Extra zenderpakketten aan- of uit zetten kan eenvoudig door te mailen naar klantenservice@plinq.nl.

Smartcard nodig?

Heeft u digitale televisie van PLINQ (via coaxbekabeling in huis) dan heeft u een smartcard nodig om extra zenders te kunnen ontvangen. Deze smartcard past vervolgens in uw digitale decoder of in de CI-module achterin uw televisietoestel. Heeft u interactieve televisie dan is deze smartcard niet nodig en activeert u eenvoudig zelf uw extra zenderpakketten via uw TV ontvanger.

Thema pakketten

PLINQ TV Extra

Het PLINQ TV Extra pakket biedt voor iedereen wat extra. U krijgt meer films, documentaires, kinderzenders en muziek. En dat voor een klein prijsje!

PLINQ TV Family

Het meest complete zenderpakket voor de hele familie. Met 11 extra zenders is er altijd wat leuks op T1V voor jong en oud. Of u nu gaat voor sport, muziek of één van de kids zenders uit het pakket!

PLINQ TV Entertainment

Gaat u er maar even lekker voor zitten. Want met het TV entertainment pakket hoeft u het huis echt niet meer uit! Geniet van de beste films, spraakmakende documentaires of vermakelijke spelshows. Het entertainment is perfect voor als u niks wilt missen.

Premium pakketten

Film1

De nieuwste titels en de grootste Nederlandse films ziet u op 4 reclamevrije kanalen of on demand op uw TV, wanneer het u uitkomt.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

Ziggo Sport Totaal

Op Ziggo Sport Totaal ziet u 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste sport. Ziggo Sport Totaal laat u meer dan 5.500 uur per jaar live televisiekijken naar de beste sporten. Dat betekent live voetbal kijken, maar ook sporten als golf, tennis, basketbal en autoraces uit verschillende klassen.

Erotiek

Volledig gewijd aan erotische programma’s en films met daarin de zenders Brazzers TV Europe, Playboy TV.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.