ESPN bij PLINQ

Het hoofdkanaal van ESPN biedt een selectie van de beste ESPN-programma’s, met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & UEFA Conference League en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Tevens brengt ESPN dagelijks het laatste sportnieuws in ESPN Vandaag, Club TV, documentaires en actuele opinie in Voetbalpraat. ESPN maakt bij PLINQ onderdeel uit van het basispakket. Zonder extra kosten dus!

Elk weekend live voetbal uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

Op vrijdag trapt ESPN traditioneel het weekend af met een uniek schakelkanaal, met alle live hoogtepunten van die avond uit de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie. De perfecte warming up voor het weekend, als er op het eerste kanaal van ESPN genoten kan worden van live Eredivisievoetbal op zowel zaterdag als zondag. En zitten daar dan ook live wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV tussen? Jazeker, dat is regelmatig het geval, maar niet allemaal. Voor wie echt geen Eredivisiewedstrijd wil missen is er ESPN Compleet met (minimaal) 4 kanalen. Daarmee ben je wekelijks verzekerd van alle Eredivisiewedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sporten.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijkt u iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Ook ziet u de beste voetbalprogramma’s en wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg uw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.

Volgt u ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit u eerste rij voor het voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. de beste basketballers uit de NBA, tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heeft u gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijkt u ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus bent u een keer op bezoek bij familie, staat u ergens binnen de Europese Unie op de camping of bent u onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heeft u altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

 

ESPN Compleet

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.