Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

De tevredenheid van Bouwbedrijf Jansman

Bouwbureau Jansman kiest voor professioneel en persoonlijk contact met apparatuur dat gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is. Lees verder over de ervaring van Jansman, waarbij zij delen hoe hun werkzaamheden aanzienlijk zijn verbeterd door de apparatuur van PLINQ.

 
Bouwbureau Jansman

Bouwbureau Jansman is een full-service bouwkundig ontwerp- en adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring in de bouw. Vanuit hun kantoor in Ommen ondersteunen zij met een team van negen medewerkers bouwplannen vanaf de eerste initiatiefase tot aan de uiteindelijke oplevering.

Soepele overgang
Recentelijk heeft Bouwbureau Jansman de overstap gemaakt naar het internet- en telefonieaanbod van PLINQ Zakelijk.
“De overgang  verliep soepel, en de samenwerking hebben we als bijzonder prettig ervaren.” Het is voor hen cruciaal dat de communicatielijnen kort zijn en dat ze volledig ontzorgd worden, en PLINQ heeft hierin meer dan voldaan.

Advies van ICT-partner
De aanleiding om over te stappen was, ten eerste, het sterke advies van hun ICT-partner. Met glasvezelinternet ervaart Jansman ongekende snelheid en stabiliteit, wat werken vanuit huis eenvoudig en efficiënt maakt. Bovendien is glasvezel ideaal voor het verzenden van grote tekeningen, wat essentieel is voor hun werkzaamheden.

Cloudgebaseerde telefooncentrale
Daarnaast was de keuze voor de cloudgebaseerde telefooncentrale van 3CX ook een beslissende factor. Deze oplossing bleek niet alleen betaalbaar te zijn, maar zorgde ook voor uitstekende bereikbaarheid voor het bedrijf. “De geleverde SNOM-telefoontoestellen zijn zeer gebruiksvriendelijk.” Met een assortiment aan toestellen met niet alleen headsets, maar ook vaste toestellen, is er voor elke medewerker het juiste toestel, waardoor de interne communicatie verbeterde. “Dankzij de geleverde headsets hebben wij altijd twee handen vrij: wel zo makkelijk met tekenen.”

Bekijk ons aanbod
Al met al is de overstap naar PLINQ voor zowel internet als telefonie een beslissing geweest waar ze geen spijt van hebben gehad. “De professionele service, betrouwbare verbindingen en gebruiksvriendelijke oplossingen voldoen aan onze verwachtingen.” Bent u benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om ons zakelijke aanbod te bekijken.

Meer informatie?
Voor vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur bereikbaar via 088-7768444 of mail ons naar klantenservice@plinq.nl. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel aan de Prinshendrikstraat 9 in Dalfsen, 7721CZ.

De garanties van PLINQ zakelijk

Met meer dan 20 jaar aan toegewijde ervaring als internetprovider, begrijpen we bij PLINQ zakelijk de specifieke behoeften van bedrijven. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om betrouwbare zakelijke oplossingen te bieden.

Kiest u voor PLINQ zakelijk, dan wordt altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers, die onze producten en diensten door en door kennen. Zo heeft u als ondernemer altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

PLINQ zakelijk is gekoppeld met alle grote landelijke netwerkpartijen en een groot scala aan lokale aanbieders. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland diensten aanbieden.

Al onze zakelijke diensten leveren wij volledig vanuit eigen beheer. Hierdoor leveren wij maatwerk en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Zo helpen wij u altijd aan een pakket dat het beste bij uw onderneming past!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768440. Mailen kan altijd naar klantenservice@plinq.nl.

Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4