Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

Binnenstad Helmond voorzien van glasvezel

Binnenkort worden alle woonwijken van Helmond voorzien van glasvezel! Het deelnamepercentage van 25% is gehaald en daarom gaan ook de Annawijk, Suytkade, Stationsgebied en het Centrum profiteren van het netwerk van Glasvezel Helmond. Gefeliciteerd! Dit betekent dat de komst van glasvezel dichtbij is.

Hoogwaardige internetverbinding
Glasvezel levert voor nu en in de toekomst alles wat nodig is voor je toenemende dataverbruik, zoals onbeperkt streamen en gamen, thuiswerken en het gebruik van slimme apparaten in je huis.
Wethouder Serge van de Brug: “We hebben als gemeente hoge ambities om een sociale, duurzaam gezonde, bereikbare en aantrekkelijke stad te zijn. Denk aan digitale zorg, onderwijs op afstand en digitalisering van de openbare ruimte. Om die ambities waar te maken, is een hoogwaardige internetverbinding nodig.”

Overstapservice
Tot begin 2023 wordt de binnenstad fase voor fase aangelegd. Wanneer de glasvezelverbinding is aangelegd, kunt u de overstap maken naar één van de providers, waaronder PLINQ. Tegen die tijd, zal PLINQ contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

Tip! Zeg de diensten bij u huidige provider voorlopig nog niet op. Wij kunnen u t.z.t. assisteren met onze gratis overstapservice.

Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@plinq.nl of 088-7768444.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4