HET BESTE INTERNET, TELEVISIE EN TELEFONIE, GEWOON BIJ PLINQ

Binnenstad Helmond voorzien van glasvezel

Binnenkort worden alle woonwijken van Helmond voorzien van glasvezel! Het deelnamepercentage van 25% is gehaald en daarom gaan ook de Annawijk, Suytkade, Stationsgebied en het Centrum profiteren van het netwerk van Glasvezel Helmond. Gefeliciteerd! Dit betekent dat de komst van glasvezel dichtbij is.

Hoogwaardige internetverbinding
Glasvezel levert voor nu en in de toekomst alles wat nodig is voor je toenemende dataverbruik, zoals onbeperkt streamen en gamen, thuiswerken en het gebruik van slimme apparaten in je huis.
Wethouder Serge van de Brug: “We hebben als gemeente hoge ambities om een sociale, duurzaam gezonde, bereikbare en aantrekkelijke stad te zijn. Denk aan digitale zorg, onderwijs op afstand en digitalisering van de openbare ruimte. Om die ambities waar te maken, is een hoogwaardige internetverbinding nodig.”

Overstapservice
Tot begin 2023 wordt de binnenstad fase voor fase aangelegd. Wanneer de glasvezelverbinding is aangelegd, kunt u de overstap maken naar één van de providers, waaronder PLINQ. Tegen die tijd, zal PLINQ contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

Tip! Zeg de diensten bij u huidige provider voorlopig nog niet op. Wij kunnen u t.z.t. assisteren met onze gratis overstapservice.

Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@plinq.nl of 088-7768444.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Nieuws

PLINQ Loopfestijn Dalfsen

Na twee jaar afwezigheid zijn wij bij PLINQ blij dat het PLINQ Loopfestijn Dalfsen dit jaar doorgaat! Op drie september

Nieuws

Glasvezel in Salland

Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland is inmiddels vrijwel overal aangelegd! Toch is nog niet iedereen aangesloten. Nu aansluiten,

Nieuws

Aanleg glasvezel

De aanleg van glasvezel: Wat kunt u verwachten? De aanleg van glasvezel in Nederland gebeurt in hoog tempo. PLINQ is