Het beste internet, televisie en telefonie, gewoon bij PLINQ.

Liever direct contact? Bel 088-7768444

5x grappige series op Netflix om je Blue Monday mee door te komen

Last van Blue Monday? Met deze vijf grappige series op Netflix kom je vandaag en de aankomende tijd wel door!

En omdat deze dag de label ‘deprimerendste’ dag van het jaar heeft gekregen is dat een perfect excuus om op de bank te liggen en Netflix op te starten. Heerlijk met dit regenachtige weer!

5 grappige series op Netflix

Er staan veel series op Netflix, van spannend tot romantisch, maar soms heb je gewoon zin in minder zware en humoristische series. Een serie die het goede humeur bij je aanwakkert is in deze tijd zeker geen overbodige luxe. Daarom zetten wij er vijf voor jou op een rijtje.

1 Dead to Me

Jen is verbittert geraakt en boos op de wereld nadat haar man Jeff is overleden na een droevige en gewelddadige dood. Gelukkig ontmoet ze Judy die ook weduwe is. Judy staat minder verbittert en boos in het leven als Jen, waardoor er al snel een sterke en krachtige vriendschap tussen hen ontstaat. Maar Judy heeft een heel groot geheim en doet er alles aan om haar fouten recht te zetten. Is de vriendschap wel bestand tegen zoveel leugens en pijn?

2 Turn up Charlie

Als DJ had Charlie ooit een ‘moment of fame’, maar dit moment is al een lange tijd voorbij. Toch probeert hij aan de weg te timmeren als DJ. Er moet wel geld verdiend worden en daarom besluit hij nanny te worden van de dochter van één van zijn beste vrienden, die wél succesvol is. Maar was dit wel een verstandige keuze? De ouders van het kind kijken namelijk nauwelijks naar hun dochter om en daardoor is zij nogal opstandig.

3 Good Girls

Drie voorstedelijke moeders hebben nogal wat financiële problemen. Zij vinden dat het tijd wordt om wat aan hun geldproblemen te doen en daarom overvallen zij een plaatselijke winkel met (speelgoed)pistolen. Door deze overval rollen ze onverwachts in het criminele circuit. Deze serie bevat een mix van drama, misdaad maar vooral humor.

4 Friends

Zes twintigjarige vrienden leven met elkaar in het hart van New York City. Zij leren in de loop van tien jaar tijd door enorme chaos, familieproblemen, vroegere en toekomstige romances, ruzies, maar vooral door veel lachen wat echte vriendschap is. Monica is de nette en georganiseerde zus van paleontoloog Ross. De mooie Rachel is de prinses van het stel en daardoor raakt het hoofd van Ross telkens weer op hol. Chandler is een oud-studiegenoot van Ross, Phoebe is een buitenbeentje en Joey wil heel graag een beroemd acteur worden. 

5 The good place

Eleanor wordt verwelkomd door Micheal, de architect van het dorpje, in het hiernamaals. Dit dorpje bestaat uit twee delen; ‘The Good Place’ & ‘The Bad Place’. De daden die je hebt verricht op aarde bepaalt in welk deel jij zit. Laat Eleanor nou net een narcist zijn geweest die nep medicijnen heeft verkocht. Zij zoekt daarom alle hulp om alsnog een goed persoon te worden.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heeft u een vraag?

Wij zitten dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768444. Mailen mag ook naar klantenservice@plinq.nl.

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.
Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het WTA-tennis en voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League, Major League Soccer en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, en American Football uit de NFL.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

421ESPN
422ESPN 2
423ESPN 3
424ESPN 4