Clouddiensten

Met Office 365 heeft u als gebruiker online overal toegang tot (gedeelde) e-mail, agenda, contacten en taken op kantoor, onderweg of thuis. Documenten kunnen gemakkelijk opgeslagen en gedeeld worden op de gemeenschappelijke virtuele schijf waardoor het eenvoudiger wordt om aan dezelfde documenten te werken.

Alle documenten (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) kunnen ingezien en bewerkt worden ook als Microsoft Office niet lokaal ge´nstalleerd is, zoals op veel tablets en smartphones het geval is.

Daarnaast biedt Office 365 de mogelijkheid om vergaderingen en presentaties virtueel te beleggen, waarbij het bureaublad gedeeld kan worden en gebruikers optimaal kunnen samenwerken. Office 365 is ontwikkeld voor kleine en grote ondernemingen. Naar gelang de behoefte van uw onderneming kan voor een bepaalde set aan functionaliteiten (licentie) gekozen worden. Met Office 365 bespaart u tijd, geld en kunnen kostbare resources voor andere doeleinden worden ingezet. Zo beschikt u altijd over de laatste software-updates en biedt de eenvoudige beheermodule u controle over functies, instellingen en implementatie van Office 365 binnen de organisatie.