Clouddiensten

inBusiness Music is een innovatieve achtergrondmuziekdienst voor ondernemingen die muziek afspelen in openbare of zakelijke ruimtes, zonder dat u als ondernemer hiervoor jaarlijkse licentiekosten betaalt aan organisaties als Buma/Stemra of SENA.

inBusiness Music is specifiek gericht op bedrijven die in openbare- of zakelijke ruimtes gebruik willen maken van achtergrondmuziek. Zo hebben ze eenvoudig en voordelig toegang tot muziek van topkwaliteit, die bovendien kopers of andere aanwezigen niet afleidt met herkenbare muziek. De muziekspeler is “browser based” en dus toegankelijk op de meeste apparaten met internettoegang (laptop, pc, en tablets).

inBusiness Music is eenvoudig te bedienen. Kies uit drie genres (lounge, pop, chart) en kies de afspeelknop. De drie muziekkanalen zijn specifiek ontwikkeld om een prettige sfeer te creëren voor klanten en personeel. inBusiness Music is een zakelijke achtergrondmuziekdienst in tegenstelling tot consumentenproducten Spotify & Deezer die zakelijk niet gebruikt mogen worden.

Muziek voor de Zaak heeft de volgende voordelen u als ondernemer:

  • Gewoon af te spelen via de internetbrowser op de computer.
  • 3 Muziekkanalen, geen reclames, 100% echte muziek.
  • Geen jaarlijkse Buma/Stemra en Sena licentiekosten.
  • Muziek voor de Zaak is een zakelijke dienst in tegenstelling tot Spotify.