Internet

U kunt de onderstaande diensten extra bij uw internetabonnement bestellen:

Internetupgrade

Uw internetsnelheid kunt u eenvoudig verhogen met onze internetupgrade. Voor 10,00 per maand extra krijgt u van ons een upgrade naar 250 Mbps en voor 20,00 per maand extra krijgt u bij ons een internetupgrade naar 500 Mbps. Afhankelijk van de plaats waarin in woonachtig bent is het in sommige gevallen ook mogelijk om 1 Gbps te krijgen.

Veiligheidspakket

Bescherm drie van uw computers met Kasperky anti-virus! Real-time bescherming tegen virussen, spyware, Trojaanse paarden en meer. De robuuste anti-spambescherming zorgt dat u geen last meer heeft van spam en de tweerichtings-firewall beschermt u tegen aanvallen van hackers! Nu verkrijgbaar voor 40,00!

Domeinnaam registratie met email

Wilt u graag een domeinnaam registreren dit is bij ons ook mogelijk! Op dit domeinnaam kunt u vijf e-mailadressen vastleggen. Dit is mogelijk voor slechts 1,00 per maand!

Newsserver

Bij Plinq kunt u onbeperkt downloaden met onze newsserver. Kiest u voor de newsserver basis, dan download u met 5 mbit en maximaal 10 threads. Kiest u voor de newsserver extra, dan download u met 20 mbit en maximaal 20 threads. Dit is al mogelijk vanaf 2,00 per maand!